ТРГО КОЖА
компанија со висок квалитет

ПРОИЗВОДИ

Производи

Со овие природни матријали се започнува рачно производство на кожни чевли и сандали.Вложен е голем труд, прегледан секој елемент на производот, за на крај да го добиеме она што секој производител и трговец го посакува ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ.

ИЗРАБОТКА НА МОДЕЛ

ФАЗА НА ПОЛИРАЊЕ И ПРОДАЖБА

ИЗБОР НА КОЖА И КРЕИРАЊЕ НА САМИОТ МОДЕЛ

Трго Кожа

Email

trgokozadva@t.mk

телефон

+389 78 428 431

Адреса

ул. 15ти Мај број 5 7000 Битола

КОНТАКТ