КОНТАКТ

Убаво би било кога би ги имале нашите производи, но уште поубаво чувство ќе имате кога ќе ги носите.Различни кожни дезени во бои какви вие што сакате , повеќе модели на располагање – вашите желби –  ние само ги исполнуваме.

Адреса

ул. 15ти Мај број 5 7000 Битола

Email

trgokozadva@t.mk

тел

+389 78 428 431