компанија со висок квалитет

ТРГО КОЖА

 Collection

Нова
Колекција

Прoизводи

Со овие природни матријали се започнува рачно производство на кожни чевли и сандали.Вложен е голем труд, прегледан секој елемент на производот, за на крај да го добиеме она што секој производител и трговец го посакува ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ.

Трго Кожа

Email

trgokozadva@t.mk

телефон

+389 78 428 431

Адреса

ул. 15ти Мај број 5 7000 Битола

КОНТАКТ